Diensten

Compactkraan Hoeflon C10

Doordat de laatste jaren de focus meer is komen te liggen op het monteren en demonteren van machines kwam ik erachter dat als ik een compactkraan in mijn bezit zou hebben dat het nog gemakkelijker zou zijn om de machines te verplaatsen.

Compactkraan

Verhuur Heftrucks

Vrachtwagen

Montage en demontage

De laatste jaren is de focus van J. van Iersel Transport meer en meer komen te liggen op het monteren en demonteren van machines. Het demonteren gebeurt ter plekke. Met de heftruck worden de gedemonteerde onderdelen naar buiten gereden en geladen. Vervolgens worden de onderdelen vervoerd naar de plek van bestemming, waar de machine desgewenst weer gemonteerd wordt.

Materieel dat Joost hiervoor inzet staat hierboven uitgewerkt.

Inhuren als charter

Omdat ik in het bezit ben van een vergunning voor beroepsgoederenvervoer en een eigen vrachtwagen, kunnen bedrijven J. van Iersel Transport inhuren voor  goederentransporten.

 Contact

Wilt u voor een van bovenstaande diensten gebruik maken van J. van Iersel Transport? Neem dan telefonisch contact op met Joost van Iersel via het nummer 06 – 56 995 655  om de mogelijkheden te bespreken. U kunt uw vraag ook stellen via het contactformulier. Ik neem dan op korte termijn contact met u op.